Ā Ā 

Donatie aan het Land van Herle door de Stichting Groene Kruis Heerlen-Hoensbroek

Foto van Anita Quaedackers

Anita Quaedackers

Anita is leraar Nederlands en cultuurwetenschapper en heeft ervaring als docent, onderzoeker, publicist en redacteur. Sinds meer dan tien jaar actief als werkgroep- en bestuurslid bij Het Land van Herle en als (eind)redacteur van MijnStreek .

Afgelopen week ontvingen wij als Stichting Historische Kring Het Land van Herle een bericht van de Stichting Groene Kruis Heerlen-Hoensbroek. Vanwege de opheffing van deze stichting wil het bestuur de nog in kas zijnde financiĆ«le middelen teruggeven aan de gemeenschap. Dit doen zij door middel van donaties aan projecten en organisaties die bijdragen aan het welzijn van de inwoners van Parkstad. Zie https://groenekruisheerlen.nl/ Het Land van Herle is een van deze organisaties. Inmiddels hebben wij een royale donatie van ā‚¬ 2500,- van hun mogen ontvangen.

Wij zijn uiteraard heel blij met en dankbaar voor dit gebaar. Het gedoneerde geld zal onder meer besteed worden aan nieuwe publicaties over de geschiedenis van deze regio en andere hieraan gerelateerde projecten. Zie bijgaande link: https://www.landvanherle.nl/onze-boeken/
Langs deze weg willen wij de (voormalige) Stichting Groene Kruis Heerlen-Hoensbroek nogmaals heel hartelijk hiervoor bedanken!

Deel dit artikel:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar boven
Ga naar de inhoud